Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Domestic Interactive aps
Præstegårdsmarken 1, Nim
DK-8740 Brædstrup
Danmark
E.: mail@domestic.dk
T.: +45 7020 1727
CVR-nr. 25093682
Etableret 1999

Produkter
Produkter købt online på domestic.dk omfatter alene hostede serviceydelser/aktiviteter i form af dataopsamling gennem konkurrencer, spørgeskemaer og lignende elektroniske serviceydelser.
Betaling for ydelser foregår i forbindelse med aktivering af en given ydelse.
Serviceydelser leveres kun til CVR-registrerede virksomheder.

Priser
Der tages forbehold for eventuelle fejl i gældende prisliste. Alle priser opgives ekskl. moms. Priserne kan ændres uden forudgående varsel.

Betaling
Domestic modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard.
Betalingen bliver trukket fra betalingskortets konto, når en serviceydelse aktiveres.
Alle beløb er i DKK - Danske kroner og ekskl. moms. Der pålægges moms i henhold til gældende lovgivning ved fakturering.

Reklamation, refusion og fortrydelse
Før aktivering af en ydelse, har kunden mulighed for at teste denne, og der gives derfor ikke refusion for en aktiveret og betalt serviceydelse/aktivitet.
Således kan der heller ikke reklameres over en serviceydelse/aktivitet, da kunden har haft mulighed for at teste denne, inden igangsætning og betaling.

Igangsættelse af en serviceydelse/aktivitet kan ikke fortrydes og vil ikke kunne refunderes. Kunden afgør selv, hvorvidt en igangsat serviceydelse/aktivitet gennemføres fra egen URL.
Der gives ikke refusion for eventuelt udfald af serviceydelse grundet udfald af dataforbindelse, serverudfald og lignende tekniske begivenheder.

Ansvar
Kunden er alene ansvarlig for udformning af spørgeskemaer, konkurrencer m.v. og skal tilsikre, at disse overholder gældende lovgivning.
Alle opsamlede data fra en aktivitet tilhører kunden og vil ikke aldrig videregivet til trediemand.
Kunden er forpligtet til at behandle data i henhold til gældende lovgivning.
Domestic er ansvarlig for opbevaring af data fra en aktivitet i minimum 36 måneder efter en aktivitet er afsluttet. Herefter kan data blive slettet fra Domestics server.

Forbehold
Domestic forbeholder sig ret til at lukke en konto, hvis kunden ikke overholder gældende lovgivning omkring databehandling og markedsføring. Ligeledes forbeholdes der ret til at avise oprettelse af en konto, hvis kundens forretningskoncept er i direkte konkurence med en allerede eksisterende kunde hos Domestic. I sådanne tilfælde, vil kunden blive adviseret via mail og få refundret eventuelle betalinger for aktivering af igangværende aktiviteter.

Ovenstående handelsbetingelserne er senest opdateret den 19/09/2017