Spørgeskemaer, afstemninger, ratings ...

Opret en gratis brugerkonto
Indtast dinemail.
Så får du sendt et link til din brugeroprettelse om et øjeblik.
- Og så er du i gang.Integrer spørgeskemaer på dine egen side og udnyt "spin off" effekten

Spørgeskemaer og afstemninger er et rigtig godt marketingredskab, der kan give dig værdifuld information om dine kunder og emner. Du kan skabe en frugtbar interaktion mellem din virksomhed og dine kunder, og som kan knytte kunderne tættere til dit koncept.

Specielt hvis du integrere spørgeskema-aktiviter direkte på din side, så de indgår som en del af dit koncept.
Det giver en høj troværdighed til den aktivitet, du vil gennemføre.


Det er nemt
Det er nemt at integrere spørgeskema-modulet på din egen side via en simpel “iFrame”, og du kan integrere lige så mange skemaer/aktiviteter, som du har behov for.

På den måde er en spørgeskema-aktivitet en integreret del af din på din shop, og du kan kan, efter at brugerne har udfyldt et skema, sende dem videre til en “landingpage”, som du selv definerer - til et godt tilbud, et relevant produkt, en rabatkode…

Du styrer din spørgeskemaer via vores administrationsmodul, som du kan logge ind på, ved at oprette en graits brugerkonto.

Her kan du oprette dine spørgeskemaaktiviteter, så de automatisk startes og sluttes på valgte datoer. Du kan løbende følge med i de indkomne besvarelser, og du kan eventuelt trække tilmelding og andre data ud til brug for nyhedsbreve o.l.

Test en rating Test et spørgeskema Test en afstemning
Du betaler først, når en aktivitet startes

Vores prisstruktur er meget enkel: Du betaler et engangsbeløb for at starte og køre en spørgeskema-aktivitet i op til 90 dage. Herudover er der ingen omkostninger.

Ønsker du at forlænge perioden, kan du gøre det til en reduceret pris pr. 90 dage.

Se vores prisliste ved at klikke her: Prisliste

Der er altså ingen faste omkostninger til abonnement eller andre faste udgifter, og der er ikke noget loft på, hvor mange respondenter, du kan modtage på en aktivitet.

Så det er bare om at komme i gang!


Opret dit login nu, så du kan prøve, hvor nemt det er

Du klikker her for at få et link til oprettelse af dine login-data. Så kan du om få minutter begynde at oprette din første aktivitet.

Når du har oprettet dine data og modtaget din velkomstmail, kan du logge ind i admininstrationsmodulet, der også giver dig mulighed for at oprette konkurrencer, der ligeledes kan integreres på din egen side og betales efter samme princip som spørgeskema-aktiviteter.

Du skal være opmærksom på, at konkurrencer og spørgeskemaer er skalerbare, så de fungerer på alle platforme, men at administrationsmodulet bør anvendes på en PC/Mac af hensyn til skærmstørrelsen.

Til administrationsmodulet anbefaler vi, at du anvender Chrome, Safari eller en nyere Internet Explorer som browser. Firefox er ikke velegnet.